Stiletto

Stiletto

Sexy izgled vaših nogu

alessandro stiletto

Stiletto proizvodi ne ostavljaju niti jednu želju neispunjenu kada se radi o nezi sexy nogu i stopala. Lifestyle brand jedinstvenog dizajna, visoke praktičnosti i senzualnog izgleda u pametnoj kombinaciji ukrasnih i kozmetičkih proizvoda koji donose uzbuđenje u život svakog kupca.
 
 
 
 
 
 

Mnogi dizajneri kao Manolo Blahnik, Louboutin ili Jimmy Choo su stvorili umetniča dela za noge.
To znači da stopala i noge postaju fokusna točka modernih žena današnjice. Zahvaljujući TV serijama kao “Sex i grad”, “Kućanice” ili modnim magazinima, ženama je nametnut sexy izgled i samopouzdanje. Nega nogu i stopala je postala svakodnevica. Moderna žena i trenutni modni trendovi zahtevaju glatke i sexy noge i stopala.

Ovaj trend je bio impuls da Alessandro napravi novu individualnu seriju proizvoda za negu nogu i stopala. Rezultat: Stiletto – prva lifestyle serija za negu sexy nogu i stopala. Iscrpan, s osećajem luksuza, funkcionalan sa savršenim udelom seksualne privlačnosti. Parfem za noge – grešnog mirisa sa intenzivnim udelom crnog ribizla i zavodljivim dodacima – posebno je osvetljenje ove inovativne produktne linije. Parfem za noge razvija svoj senzualni miris posebno dobro kada se nanese na spoljnoj strani kolena.