Sale!

GELPRO CRYSTAL CLEAR HARD GEL 50g

2,500.00 din.

SKU: 24-323c Category:

Description

Kristalni noktići sa glamuroznim frenchom su postali pravi modni dodatak. 💎💎💎
Alessandro GelPro  Crystal Clear, samoravnajući gel, kreiran je za modeliranje magičnih vanvremenskih formi. U kombinaciji sa novim brilijantnim, čisto belim frenchom, samoravnajuće kremaste teksture stvaramo savršeni french. Novi gelovi savršeni su za osetljive klijente koji su podložni alergijama, ne trpe dugotrajno turpijanje, peckanje… Svi alessandro gelovi su bez kiselina i nisu testirani na životinjama.

Da li ste znali da su naši novi alessandro gelovi jedni od retkih 9 FREE, 100% Vegan, 100% netoksični i bez mirisa. 🍏 Zašto su sve popularniji gelovi koji se obrađuju bez turpijanja?
Teško da iko može da ospori da je prašina od turpijanja gela štetna, zato što je udisanje bilo kakve prašine u velikim količinama štetno. Zato smo i kreirali gel koji modelirate i oblikujete četkicom, a ne turpijom. Unapređena formula gela omogućava da skratite vreme izrade noktiju i smanjite turpijanje na minimum. Glavni način odbrane od prašine je novi 9free gel.
Samo jedna kap ovog savršenog gela promeniće tvoj dodir i razveseliti tvoje noktiće!!! Tajna prirodne nege ruku i noktiju 🍏🍏🍏 alessandro 🍏🍏🍏!