Kompanija

Od 1989, alessandro International kao jedan od vodećih brendova u ovoj oblasti je poznat po visokom kvalitetu svojih zahteva i inovativne snage. Zahvaljujući više od 20 godina iskustva kompanija može da se osvrne na visok stepen stručnosti koja se ogleda svakodnevno u novim proizvodima, idejama i metodi primene. Alessandro je ponosan na mnogo ekskluzivnih patenata koje donosi “prvi na svetu”, kojima potvrđuje vodeću ulogu kompanije u dizajnu noktiju ponovo i ponovo. Alessandro International na svom raspolaganju ima mnoge sveobuhvatne proizvode. Velikom paletom proizvoda pokriva sve aspekte modernog dizajna noktiju i ispunjava najviše standarde kvaliteta. Sada možete da otkrijete svet lepote Alessandra i da dozvolite sebi da vas zavede i bude vaša inspiracija!

Nokti su toliko nezaobilazna kategorija da su postali deo životnog trenda, negovane ruke i nokti danas više nisu ukras već stalna potreba i stil savremene žene.

Nove tehnike nadogradnje ili geliranja noktiju omogućuju potpuno prirodan izgled nokta i vrlo negovanih ruku. Nadogradnjom noktiju rešavaju se problemi: lomljivih noktiju, griženja noktiju, noktiju koji se listaju…

Nokti su moda – baš kao cipele i torbice.

Alessandro GmbH nemačka je kompanija, koja se pozicionirala u svetu kao vrhunska profesionalna kuća u nezi ruku i noktiju. Sa svojim dugogodišnjim poslovnim iskustvom stvorila je koncept profesionalnih proizvoda, liniju proizvoda za negu prirodnih noktiju i ruku te različitih tehnika za nadogradnju noktiju.

A, želite li da vaše ruke zasijaju posebnim sjajem, predlažemo vam nadogradnju noktiju Alessandro gelovima. alessandro – od profesionalaca za profesionalce