O nama

Magic City je osnovan 1999 godine, od 2001 godine počinjemo da se bavimo distribuciom profesionalne kozmetike na tržištu Republike Srbije.

Šta smo?

Magic City d.o.o. nije pojedinac. To je ceo tim. To je grupa koja radi za dobro drugih ljudi, dinamična radna sredina u kojoj punu afirmaciju doživljavaju ambiciozni, uporni i energični ljudi željni uspeha i dokazivanja. To je integrisani sistem koji objedinjuje dobrobiti kozmetičkih proizvoda i najsavremeniju tehnologiju. To je prava revolucija za beauty i wellness centre, koji uz pomoć Magic City-a otvaraju nove vizije i postaju središta blagostanja i sreće.

Proizvodi vrhunskog kvalitetea za ne samo lepe, već zdrave i negovane nokte u bočicama punim ljubavi ❤❤❤

❤ 9FREE
❤ 100% VEGAN
❤ ORGANIC
❤ made in EU

Nikada ne bih pomislili da ćemo jednog dana razviti svoju liniju proizvoda, da ćemo svoje snove i dugogodišnje iskustvo upakovati u bočice pune strasti i ljubavi. Naši snovi postali su stvarnost, sve svoje ambiciozne ciljeve realizovali smo u saradnji sa najiskusnijim evropskim hemičarima.
Novi proizvodi pružiće vam novo iskustvo, savršenu trajnost, lako nanošenje, besprekoran izgled i sjaj. Veoma smo ponosni da vam predstavimo novu liniju proizvoda koja je ispunila sva naša očekivanja. Iskreno se nadamo da će ove bočice pune ljubavi postati vaša strast i inspiracija.
Naši proizodi su 9 free, u sirovinama nema alergena: dibutylphtalate (DBP), formaldehyde/formaldehyde resin, toluene, camphor, methylethylketone, BPA, benzophenone, glutene, styrene, xylene… Rizik od alergija je minimalan. Mi brinemo o vašem zdravlju. Naš moto je ”Nauka u službi zdravlja i lepote”. Svi proizvodi su proizvedeni u EU po najvišim standardima kvaliteta. Oni neće samo krasiti noktiće svojim totalno modernim bojama već će ih u pravom smislu razmaziti. Ne zaboravite da je naučno dokazano da je naša nokatna ploča hidrofilna gel membrana i delimično propustna i baš ona je odgovorna za prodiranje kako štetnih tako i korisnih sastojaka direktno u krvotok. Samo jedna kap promeniće tvoj dodir i razveseliti tvoje noktiće! www.magiccity.rs