Nail Spa

Koncept koji postavlja nove standarde

 

NailSpa je baziran na dugogodišnjem iskustvu studija za nokte i našem kvalifikovanom znanju s područja analize noktiju. Mi smo prva kompanija na području nege noktiju koja je stvorila koncept koji nudi posebnu negu koja je pažljivo načinjena da bi odgovarala svakom tipu nokta, a pruža i mogućnost profesionalnog manikira kod kuće. Alessandro je isto tako dizajnirao NailSpa-Manicure-Pass kojim tip nokta i njegovi zahtevi mogu biti lako identifikovani. Ova Manicure-Pass linija vodeća je linija celokupnog asortimana proizvoda. Korištenjem ovih proizvoda, zahtevi noktiju mogu se lako prepoznati. Proizvodi su napravljeni u tri različite boje od kojih je svaka namenjena određenom tipu nokta, a primenjuju se u 6 koraka profesionalnog manikira. Nega noktiju mora biti uvek pažljivo osmišljena da bi odgovarala određenom tipu nokta mora biti jednostavna, brza i profesionalna.

NailSpa ne nudi samo proizvode visokog učinka za problematične nokte, nego i celu liniju koja lepe nokte održava lepima. Male dnevne «kućne nezgode» mogu biti opasne za nokte. Nokte ne oštećuju samo kućni poslovi, nego i mali pomoćni proizvodi za našu negu: lak za kosu, parfem, a da ne spominjemo one koje koristimo na radnom mestu, poput dezinfekcijskih proizvoda, boja za kosu itd.

NailSpa nudi optimalnu zaštitu protiv tih malih «agresora» i nudi dodatnu negu koja prirodno lepe nokte ostavlja i dalje lepima.

Bazirana na 6 koraka profesionalnog manikira, NailSpa pruža dodatnu negu koja ispunjava sve vaše želje.

 
 
Nail Spa Manicure sa Lotusom
 
alessandro nailspa lotus Linija za sve tipove noktiju ( čvrsti nokti )

Jaki i i zdravi nokti imaju jedan problem mogu postati prečvrsti. U tom slučaju važno je noktima podariti negu uljem da bi se sprečilo dijagonalno pucanje noktiju. Ovaj tip nokta je jak i često ima po dužini brazde koje su uzrokovane dehidracijom. Pregibi na noktima inače se opisuju kao C-curves. Nokti su jako žuti, zahvaljujući velikoj količini keratina. Isto tako, ova žuta boja može biti posledica nanošenja različitih kozmetičkih preparata, kao npr. nanošenje tamnog laka direktno na nokat bez prethodnog nanošenja baznog sloja. NailSpa manikir omogućava intenzivnu negu svih tipova nokatiju nudeći optimalnu zaštitu i zadržavajući prirodnu lepotu noktiju. Štoviše, NailSpa manikir pruža savršenu negu čvrstim noktima kojima često nedostaje vlažnosti. Posebno razvijen koncept u nezi noktiju koji sadrži vredne biljne ekstrakte lotusa, okume, belog čaja, aloe vere i kokosa čini manikir nezaboravnom.

Ostavlja nokte sjajnima ponovo otkrivajući njihovu prirodnu lepotu. Proizvodima za intenzivnu negu, obnavljanje i zaštitu te potpuno novom primenom, NailSpa manikir nudi posebnu liniju za optimalnu negu noktiju i zanoktica. Čvrstim noktima pružite jedinstvenu negu i užitak u mirisima slatkog lychee-a, bodljikavog manga, uzbudljivog marcipana i slasne kombinacije meda i mleka.
 
 
Nail Spa Manicure sa Ružom
 
alessandro nail spa ruza Linija za krhke nokte, sklone listanju

Krhki nokat je hrapav i obično ima uzdužna udubljenja i lista se stvarajući više slojeva na površini nokta. Njegov oblik varira od ravnog do savijenog. Na vrhu je svetlo žute boje, a zanoktica je suva i ispucana. Koža na rukama je često umorna. Nokti ne mogu sami proizvoditi ulje, pa se nokat vlagom opskrbljuje iz okolnog područja. Budući da uljni sloj nedostaje, vlaga može ispariti iz nokta, a slojevi nokta se mogu slepiti i isušiti. Ako su presuvi, ćelije iz slojeva nokta se odvajaju jedna od druge, a posledica toga je uzdužno pucanje i listanje nokta.Kvalitet nokta je zapravo dobar, ali u nedostatku vlage u vrhovima, nokti postaju tanki i rastu jako sporo. Takve nokte je važno hraniti i negovati. Specijalna terapija za negu zanoktica dehidriranim noktima daje dodatnu negu.

NailSpa Control krhkim noktima pruža optimalnu negu u nekoliko linija pažljivo napravljenih da bi udovoljile zahtevima različitih tipova noktiju: obnavljajuća nega, jačanje i intenzivno vlaženje. Prirodni vosak iz manga i karitea, ružina vodica i novi keratinski ovlaživač iz mora, nežno neguju nokte jedinstvenom kompozicijom aktivnih sastojaka. Uživajte u senzualnim mirisima divlje ruže i šumskog voća dok vaši nokti dobijaju novu snagu za novu lepotu.
 
 
Nail Spa Manicure sa Lavandom
 
alessandro nail spa lavanda Linija za tanke, mekane nokte

Mekani nokat je nežan i sjaji se, a područje uz nokat je blede boje. Mekani nokti su često ravni sa strane i zakošenog oblika. Površina nokta je masna, linija između površine nokta i područja oko nje (nail matrix) je nepravilnog oblika. Nokat postaje mekan i tanak već pri vrlo malom pritisku na njegov vrh. Zanoktica je često nežna, a koža ruku vlažna i glatka. Tanki nokti su isto skloni listanju. Površina postane zategnuta i to dovodi do pucanja cevkaste strukture nokta zahvaljujući njegovoj nežnoj građi. Uzdužno listanje često je oku nevidljivo. Slabom noktu potrebna je dodatna nega da bi dobio novu snagu i održao se kod svakodnevnih aktivnosti.

NailSpa Control pruža izbor proizvoda koji zadovoljavaju posebne potrebe nokta te svakom tipu nokta daju optimalnu negu: jačanje, stimulisanje rasta, optimalno vlaženje. Prirodni sastojci visokog učinka kao što su propolis i ekstrakti lavande daju noktima prirodnu ravnotežu i opskrbljuju ih važnim hranjivim sastojcima. Dragoceni minerali i vitamini, kao što su kalcijum i provitamin B5 jačaju nokte i potstiču njihov rast. Mekane nokte tretirajte visokodelotvornim formulama i uživajte očaravajućim mirisima lavande i svežeg manga.