Edukacija

Ime Alessandro sinonim je kvaliteta, estetike i jedinstvenog stila.
Kako se to postiže, odnosno kakav bi trebao biti studio i osobe koje u njemu rade i time na najbolji način prikazuju svoj i image kuće Alessandro?

Alessandro je već 20 godina svojim kvalitetom i inovativnošću vodeća marka na tržištu profesionalne nege noktiju. Ključ uspeha je ostvarivanje zadatih ciljeva; vrhunski kvalitet, kako i u proizvodima tako i u uslugama. Dakle, salon za nokte koji želi raditi s Alessandro proizvodima mora zadovoljiti kriterijume održavanja vrhunskog kvaliteta u svemu što radi, uzdajući se u proizvode, ali i u vlastiti rad.

S tim ciljem osnovana je ekskluzivna Alessandro škola u kojoj naše polaznice dobijaju temeljna saznanja i tajne pravog Alessandro stručnjaka.

Savršen Alessandro kozmetičar mora imati sledeći kvalitet: snagu, stručnost i vrhunski kvalitet. Snaga za obavljanje svakodnevnih zadataka, stručnost pravog profesionalca temeljena na edukaciji i stručnom osposobljavanju i vrhunski kvalitet u radu i usluzi, gde treba pokazati savršenstvo izrade u svakom trenutku rada.

 

alessandro edukacija alessandro edukacija alessandro edukacija
alessandro edukacija diploma alessandro edukacija kontakt

 

 

 

 

Napomena:

EDUKACIJA – Osnovno školovanje traje 5 dana
( 7 radnih sati dnevno )

PREKVALIFIKACIJA – Isključivo za osobe sa iskustvom.
Trajanje prekvalifikacije po potrebi ( od 1 do 3 dana )