LAQPRO BASE&BUILDER CAMUFLAGE GEL 50g

2,500.00 din.

SKU: 24-323 Categories: ,

Description

⚠️VREME JE ZA PROMENE!!!⚠️
Koliko često ste pročitali u novinama “Gel za nokte može da ugrozi zdravlje“ ?
Jedno istraživanje je otkrilo da štetne hemikalije iz toksičnih proizvoda za nokte prodiru u naše telo i remete rad hormona, a samim tim i rad celog organizma. Test sproveden nad 24 žene pokazao je da je većina ovih dama samo šest sati nakon što su nanele gel na nokte imala povišen nivo difenil-fosfata. Deset sati kasnije nivo ove supstance bio je sedam puta veći od normalne.
Vreme je za promene, vreme je da razmišljate o svom zdravlju, pogotovo devojke i žene koje se bave ovim poslom. Da li kupujete u prodavnici trule jabuke ružnog mirisa? Pa sigurno ne, već birate one koje su jedre i zelene. Ista tako vodite računa kad kupujete i gelove. Često kad pitam u salonu: “Zašto koristite ovaj gel za nokte? On nije zdrav! Dobijem poražavajući odgovor: “Ma šta me briga, klijenti inače neznaju“. Drage moje, klijent vam dođe jednom do dva puta mesečno, a vi ste stalno izložene otrovima, udišete ih. 🍏 Zašto izabrati baš alessandro 9free gel za nokte? Zato što mi brinemo o vašem zdravlju!
Da li ste znali da su naši novi alessandro gelovi jedni od retkih 9 FREE, 100% Vegan, 100% netoksični i bez mirisa. 🍏 Zašto su sve popularniji gelovi koji se obrađuju bez turpijanja?
Teško da iko može da ospori da je prašina od turpijanja gela štetna, zato što je udisanje bilo kakve prašine u velikim količinama štetno. Zato smo i kreirali gel koji modelirate i oblikujete četkicom, a ne turpijom. Unapređena formula gela omogućava da skratite vreme izrade noktiju i smanjite turpijanje na minimum. Glavni način odbrane od prašine je novi 9free gel.
Samo jedna kap ovog savršenog gela promeniće tvoj dodir i razveseliti tvoje noktiće!!! Tajna prirodne nege ruku i noktiju 🍏🍏🍏 alessandro 🍏🍏🍏!