Sale!

LAQPRO BASE CAMOUFLAGE 15ml

Original price was: 1,500.00 din..Current price is: 1,050.00 din..

SKU: 24-322 Category:

Description

⚠️VREME JE ZA PROMENE!!!⚠️
Koliko često ste pročitali u novinama “Lak za nokte, gel lak, gel … je najotrovniji kozmetički preparat“ ili “Oprez: Gel za nokte može da ugrozi zdravlje“…

Još u 2006. godini, ideja o laku za nokte kao štetnoj supstanci privukla je veliku pažnju zdravstvenih organizacija. Naime, ova tvrdnja bila je potkrepljena štetnim hemijskim sastavom lakova za nokte, najčešće nazivanim „toksičnim triom“, koji se može naći u vodećim brendovima lakova za nokte. Trio se sastoji od formaldehida, koji se koristi za učvršćivanje laka, toluena zaduženog za ravnomerno raspoređivanje boje i dibutil ftalata koji daje sjaj. Šta se izmenilo od tada, sem što je dokazana toksičnost još nekoliko komponenti u laku? Na našem tržištu skoro da se nije promenilo ništa. Svest o štetnosti ovih toksičnih komponenti je veoma mala, a država još uvek nije propisala zakone kojim se zabranjuje prodaja ovakvih proizvoda. Naime, opasnost od ovih sastojaka leži u tome što se preko nokta ili kože apsorbuju u organizam, takođe mogu da se udahnu. Najvećoj opasnosti od štetnog uticaja laka, gel laka, gela… izloženi su oni koji rade, na primer, u salonima za manikir. Jedno istraživanje je otkrilo da štetne hemikalije iz toksičnih proizvoda za nokte prodiru u naše telo i remete rad hormona, a samim tim i rad celog organizma. Test sproveden nad 24 žene pokazao je da je većina ovih dama samo šest sati nakon što su nalakirale nokte imala povišen nivo difenil-fosfata. Deset sati kasnije nivo ove supstance bio je sedam puta veći od normalne.
Vreme je za promene, vreme je da razmišljate o svom zdravlju, pogotovo devojke i žene koje se bave ovim poslom. Da li kupujete u prodavnici trule jabuke koje su na sniženju? Pa sigurno ne, već birate one koje su jedre i zelene. Ista tako vodite računa kad kupujete i lakove, gel lakove i gelove. Često kad pitam u salonu: “Zašto koristite ovaj gel za nokte? On nije zdrav! Dobijem poražavajući odgovor: “Ma šta me briga, klijenti inače neznaju“. Drage moje, klijent vam dođe jednom do dva puta mesečno, a vi ste stalno izložene otrovima, udišete ih.
Evo koji su sastojci najgori:

• Toluen – daje sjaj i čuva pigment, ali može uticati na nervni sistem i prouzrokovati probleme s plodnošću. Glavobolje, slabost, nesvestice i vrtoglavica takođe su posledice čestog korišćenja proizvoda za nokte sa ovim sastojkom.

• Formaldehid – bezbojni gas koji produžuje rok može uzrokovati dermatitis ako ste alergični na njega. U najgorem slučaju može izazvati poremećaj srčanog ritma.

• Dibutil-ftalat – koristi se kao miris, a dovodi se u vezu sa poremećajem rada štitne žlezde, ginekološkim problemima i bolestima respiratornog trakta…

🍏 Zašto izabrati baš alessandro 9free gel za nokte? Zato što mi brinemo o vašem zdravlju!
Da li ste znali da su naši novi alessandro gelovi jedni od retkih 9 FREE, 100% Vegan, 100% netoksični i bez mirisa.

🍏 Sigurno se pitate ŠTA ZNAČI 9 FREE?
U sirovinama nema alergena: dibutylphtalate (DBP), formaldehyde/formaldehyde resin, toluene, camphor, methylethylketone, BPA, benzophenone, glutene, styrene, xylene…. Naši proizvodi za nokte su prirodni i razvijeni su bez eksperimenata na životinjama. Oni ne samo da će ulepšati vaše nokte, već će vas učiniti zdravijim. Ne zaboravite da je naučno dokazano da je naša nokatna ploča hidrofilna gel membrana i delimično propustna i baš ona je odgovorna za prodiranje kako štetnih tako i korisnih sastojaka direktno u krvotok.

🍏 Zašto su sve popularniji gelovi koji se obrađuju bez turpijanja?
Teško da iko može da ospori da je prašina od turpijanja gela štetna, zato što je udisanje bilo kakve prašine u velikim količinama štetno. Zato smo i kreirali gel koji modelirate i oblikujete četkicom, a ne turpijom. Unapređena formula gela omogućava da skratite vreme izrade noktiju i smanjite turpijanje na minimum. Glavni način odbrane od prašine je novi 9free gel.

Samo jedna kap ovog savršenog gela promeniće tvoj dodir i razveseliti tvoje noktiće!!! Tajna prirodne nege ruku i noktiju 🍏🍏🍏 alessandro 🍏🍏🍏!

 

#gellac #gellak #laqpro #fashioncolours #trendnails #vegan #noacid #camouflage #naturalnail #hottrends #summer #trend #colourcollection  #mybestnails #mybeautysecret #begentle #beseductive #bestrong